Translate

dinsdag 29 maart 2011

Burgh-Haamstede II

We zijn een lang weekeinde in Burgh-Haamstede geweest. Zondag zijn we gaan wandelen in natuurpark de Zeepeduinen. Het was een erg mooi en ruig duinlandschap. Hoge duinen, veel begroeing van naaldbomenen en grassen, kleine zwarte paardjes. De route liep ook nog een stukje over het strand. Lekker met de blote voetjes in het natte zand. De zon straalde de hele dag en het was heerlijk lente weer. Heerlijk. De route was wel wat langer dan verwacht, dus hongerig en moe, kwamen we weer terug in ons hutje.



Die avond zijn we uit eten gegaan in een klein restaurantje in het nabijgelegeven Zierikzee. Een piepklein dorpje, met een enorme dominerende kerk. Ook een erg rijk dorp, je kan duidelijk zien dat het handels- en visserijverleden veel geld hebben opgebracht.

Maandag was onze laatste dag in gastvrij Zeeland. We zijn naar Vlissingen gegaan. Lekker over de boulevard gewandeld, naar het Zeeuws Maritiem Museum gegaan en daarna nog lekker gelunched in een klein café. En toen zat ons heerlijk vakantietje er alweer op. Na een rustige rit naar mijn ouders, werden we weer herinigd met onze kindertjes, die ons ook gemist hadden.




Zeepeduinen


Zierikzee


Vlissingen


Zeeuws Maritiem Museum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten